Luentoni aiheet

Pidän eri puolilla Suomea ja ulkomailla esitelmiä, luentoja. Ryhmät, seurat ja yhdistykset voivat kutsua minut tilaisuuksiinsa, joissa voin esittää tutkimusteni tuloksia mm. seuraavista henkisistä, kosmisista ja psyykkisistä aiheista: Luennot sopimuksen mukaan ja konsultointi, viestit, parantaminen kristalleilla yms 30 € /30 min, 1h 50 €.

Uusi sähkis (koska suomi24.fi lopettaa 20.1.2020: mirakor9@gmail.com

Luento aiheet:

– kanavoituja opetuksia uudesta ihmiskuntamallista / Maan tulevaisuus,

– Mestarien opetukset ja esoteerisuus, esoteeriset symbolit kautta historian

– esoteerisia oppeja, kuten alkemia, kabbala yms

– gnostilaisuus

– ihmisen henkinen kehitys, kundalinin herääminen ja mahdolliset vaarat

– salaliittoteorioita, negatiivinen eliitti

– pyramidit maailmalla, niimden merkitykset, tarkoitus

– yhteyksistä eri tasojen olevaisuuksiin ja eri tasot/ulottuvuudet

– ajatusenergioiden vaikutuksista ympäristöön

– mitä tekevät kanavoija, meedio, selvänäkijä, kontaktihenkilö yms.

– ufot ja humanoidit, selitys abduktio tapauksiin, hybridit ja tähtilapset ja heidän tehtävä

– parantaminen eri keinoin

– luonnon elementit / planeetat (sis. mentaalimatkaharjoituksia)

– perehtyminen energiatanssin salaisuuksiin (harjoituksineen)

– energioiden perusteet ja opastusta energian tuntemiseen, sekä tietoa uusien ja vanhojen energioiden käytöstä (harjoituksineen)

– luonnonuskonnot: shamanismi / wicca (harjoituksineen)

– Intialaisen kulttuurin diaesityssarja / hindulainen Puja eli jumalanpalvelus

– musiikkia: Tiibettiläisen kulhon ja kristallien soittamista, henkisiä lauluja ja ääniresonansssiesityksiä

* Työskentelen myös selvänäköisesti seuraaviin asioihin keskittyen: Nykyelämän ongelmien selvitys menneitten elämien avulla, psykometrisia havaintoja (esineiden ja paikkojen informaation luenta), negatiivisten henkien, riivaus-/ kummittelutapausten ja poltergeistilmiöiden tutkimusta ja poistamista. * Annan myös seuraavia hoitoja: Energialla parantamista (healing), ongelmanratkaisuterapiaa, kristallihoitoja ja kaukoparannusta, johon tarvitaan potilaan nimitiedot ja asuinpaikka, sekä tiedot sairauksista ja ongelmista, joihin haluaa parannusta.

* Käytän tutkimuksessa apuna seuraavia henkisiä aisteja/ kykyjä: Psykometria, selvänäkö, -kuulo, -tietoisuus, telepatia, yhteydet omaan korkeampaan tietoisuuteen, maailmankaikkeuden informaatiokenttään eli Akashaan, sekä avaruusyhteydet. Hoidot ja henkilökohtainen konsultointi käsitellään luottamuksellisesti!!!

* Muuta toimintaa: Gnostilaisen Seuran Lahden osaston vetäjänä, pidän aiheeseen liittyen luentoja ja keskustelutilaisuuksia. Ja voin perustaa myös ryhmän jossa keskitytään esoteerisiin asioihin ja opetuksiin. Henkinen Tiede ja Elämä, HTE ry aikanaan tutkittiin erilaisia paranormaaleita ilmiöitä ja ufoja yhteistyössä samanhenkisten kanssa. Otan vastaan em. ilmoituksia lähinnä Lahden alueelta, mutta myös muualtakin. Asiaan liittyviä kysymyksiä voidaan esittää, sekä muutenkin yhteydenottoa odotellaan numerossa p. 044-3339900. Sähköposti: info9@suomi24.fi ja aina päivittyvä blogi, jossa on luentoni ja myytävät tuotteet: http://mira9.munblogi.com/ Terveisin : Mira Korhonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.