Uusi rahajärjestelmä

kirjoitettu 24.4.2020

Hei kaverit ympäri Suomea!

Nyt on uusi tarjous jossa 29.4.-1.5. välillä pääset liittyymään ilmaiseseksi. Muuten maksaa 99e. Tässä ostat ja myyt koulutuspaketteja ja omistat osakkeita, joista saat rahaa 4 krt vuodessa ja lisäksi bonuksia. Ota yhteys kun haluat mukaan: mirakor9@gmail.com

Olettehan kuulleet tai lukeneet corona virukseen liittyviä salaliittoteorioita, joissa puhutaan että negatiiviset tahot ovat sen luoneet tarkoituksena levittämään pelkoa yms. Mutta että positiiviset tahot käyttävät eristystoimia hyväkseen saadessaan pidättää noita negatiivisia tahoja. Että tuon viruksen takia eristysten  seurauksena ihmiskunnan valtioiden talous on vaakalaudalla velkaantumisen ja pörssien romahtamisen yms kautta.  Ja siksi positiiviset tahot ovatkin kehittäneet uusia rahajärjestelmiä jotka eivät perustu Euroopan ja koko Maailman Keskuspankkien luomaan valuuttaan ja on siten vakaampi, eikä heilahda, eikä ole riippuvainen pankkien, pankkiirien, pörssien, verolaitoksen ja Kelan yms järjestelmistä.

Luin maaliskuussa itse tuosta Uudesta Rahajärjestelmästä Universaali Tietoisuus Facebook ryhmästä (nykyään sitä ei löydy, ellei ole aikaisemmin liittynyt ko. ryhmään). Uusi perustuu USAssa luotuun Nesaraan ja muussa maailmassa toimivaan Gesara rahoitusjärjestelmään. Lähteessä ei mainittu miten itse voi liittyä tuohon järjestelmään.

Kuulin itse 13.4.2020 toisen lähteen kautta miten voi liittyä yhteen virtuaaliseen rahajärjestelmään, joka kuuluu  noiden positiivisten tahojen luomaan järjestelmään. Ja tähän kuuluu oma maksukortti jolla pystyy nostamaan rahaa ja maksamaan ostokset. Ja samalla pienellä sijoituksella summa kasvaa erilaisten bonusjärjestelmien ja omassa alalinjassasi olevien ihmisten kautta.  Tässä et myy mitään, vaan kaikki toimii automaattisesti netissä. Ja hyödyt kaikin tavoin itse tästä ja samalla pääset mukaan pelastamaan ja vapauttamaan ihmiskunnan negatiivisten tahojen vallasta ja pääset vapaaksi vanhasta rahajärjestelmästä (joka on nyt jo vaikeuksissa). Jos kiinnostuit ja haluat mukaan tähän uuteen rahajärjestelmään, niin ota mahdollisemman pian minuun yhteys sähköpostilla, niin annan minun lähteeni kertoa sinulle skypen välityksellä tai puhelimitse miten itse pääset liittymään mukaan.

Paras tarjous on nyt kun liityt mukaan viimeistään 24.4.2020 menneessä, mutta myös senkin jälkeen pääset liittymään mukaan. Kirjoita minulle: mirakor9@gmail.com

Ystävällisesti Mira Korhonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.