Ihmisten kokemuksia hoidoistani, luennoista ja tulkinnoistani


Tänne lisään ihmisten kertomuksia ja pyydän myös aikaisempien asiakkaita ilmoittamaan minulle millaisia kokemuksia on ollut hoidoistani, luennoistani ja tulkinnoistani. Olen tehnyt kristalli- ja tähteläishoitoja vuodesta v.1995 lähtien ja oli taukoa v.2002-20016. Jolloin taas aloin jatkamaan elämäntyötäni v.2016 Valo-olennon avustamana muiden auttamiseksi uusilla tiedoilla ja kyvyillä! Tauko johtui sisäisen vihkimyskoulun opetuksesta, jonka sain jumalalliselta Valo-olennolta ja Mestareilta. Ja vaikka opetukset jatkuvat niin voin samalla nyt suorittaa elämäntehtävääni.

25.2.2019 Olen ollut halvaantunut 2,5 v. Kyseessä on oikean puolen halvauksesta. Oikeaa kättä ja jalkaa särkee. Lisäksi on neuropatia eli hermovaivat, joka ilmeisesti johtuu aivoverenvuodosta. Olen avustasi kiitollinen. Joo, hoitosi ovat auttaneet. Molempiin käsiin tullut energiaa ja vähentänyt kipuja. Vasen käsi on liikarasittunut ja oikea on halvaantunut. Viime yönä ei kipuja lainkaan. Kun lähetät valoa , koen sen fyysisesti. Olen ikäänkuin sinun kauttasi Valo-olennon kanssa yhteydessä. Kiitos Mira

17.2.2019: Minulla on polyneuropatia: Hei Mira! Kiitos tulkinnasta ja antamastasi energiahoidosta. Jalkani ovat olleet nyt vähemmän kivuliaat, olen siitä illoinen. Myös esitelmä oli mielenkiintoinen.

Aikaisempia kokemuksia v.1990-luvun lopulla: Eräällä henkilöllä oli ihottuma, jossa oli punainen ihonkohta, punaisia näppylöitä ja hetken kun paransin kristallilla, niin 30min päästä ihminen huomasi ettei ihoa enää kutia ja punaiset kohdat kadonneet.

Ja toisella oli selkärangan nikamat puristuneet ja siten hyvin kipeä. Pystyin häntä auttamaan ja kivut poistuivat ja nikamat siirtyivät niin ettei enää puristusta ollut. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.