Coronaviruksen merkitys

kirjoitettu 17.3.2020 klo 19 Coronavirus yhdistää koko maailman ja Euroopan maat sekä Suomen kaikki puolueet taistelemaan yhdessä sitä vastaan, niin kuin puhui tänään klo 18 jälkeen eduskuntaryhmämme, Helsingin eduskunnassa. Meidän tulisi haudata kaikki erimielisyydet ja tehtävä yhteistyötä jotta voisimme nujertaa yhteisen vihollisemme. Vihollinen on saanut nimensä coronavirukselta. Vaikka todellinen vihollinen on se joka tämän keinotekoisen viruksen on luonnut USAn laboratoriassa ja päästänyt vapauteen Kiinassa. Tämä eliitti haluavat valtaa ja hallita koko maailmaa, itsekkäiden pyrkimysten, vallanhalun takia, sekä blogalisaation ja muiden ylikansallisten suurpankkiiri tahojen ja kapitalismin rahanahneuden, ei tule asettaa ihmisarvojen ja ihmisoikeuden edelle. On väärin antaa heidän ohjata meitä kansallisvaltioiden ihmisiä, lietsoa pelkoa ja hysteriaa ja antaa heidän tappaa heikompiamme. Meidän tulisi sensijaan tehdä yhteistyötä, vaalia lähimmäisen rakkautta, jakaa empatiaa ja apua niitä tarvitseville. Ja ne jotka loivat tuon viruksen ja päästivät vapauteen, hyötyäkseen itse, kääntyy lopulta heitä vastaan. Tarvittiin yhteinen vihollinen, joka herättäisi ihmiset taustoistamme, asemastamme, uskonnoistamme, poliittisesta suuntauksista huolimatta tiedostamaan tämänhetkisen maailmantilanteen. Jos ja kun yhdistämme voimamme, kasvatamme yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, voimme samalla vahvistaa yleistä empatiaa, lähimmäisenrakkautta, ja auttaa lähimmäisiämme. Jos nyt huolehdimme niin isovanhemmista, että lapsistamme heidän turvallisuudestaan, että terveydestään, niin luomme toisenlaisen ajatusmaailman. Se on se minkä esoteeriset, henkiset ja kosmiset ihmiset ovat aina tienneet, ja nyt tämä globaalinen rakkauden aalto pyyhkäisee yli koko maapallon ympäri. Ja vaikka pistimme rajat kiinni, Suomi että koko Euroopan maat yhdessä, on meillä auki ja vapaus luoda rajat ylittävää ajatusmailmaa. Vaikka asetimme liikkumis- ja kokoontumis rajoituksia, on meillä rajoittamaton valta auttaa lähimmäisiämme. Vaikka liiketaloutemme ja pörssit romahtavat, konkurssit lamauttavat, on meillä mahdollisuus vapautua rahan ja materiaalisen elämäntavan kahleista. Vaikka ruoka ja muut elintarvikkeet ryöstetään kaupoista hamstraamisen seurauksena loppuun, voimme kehittää yhä enemmän kotimaista omavaraisuutta ja vaihtopiirejä. Vaikka koulunäynti ja työskentely muuttui etätoiminnaksi, on meillä nyt mahdollisuus kehittää itsenäistä ajattelua ja luovaa, sekä intuitio: tiivistä työskentelyä. Vaikka pelko, paniikki ja hysteria sekä masennus ja talous- ja oppimisen vaikeudet valtaavat mielialan, voimme muuttaa sen voimavaroiksimme ja oppia hallitsemaan ajatuksiamme ja tunteitamme. Vaikka energian, lämmityksen ja sähkön tuotanto ja viemärijärjestelmä voi takkuilla, niin meillä on nyt motivaatio kehittää omavaraista, vaihtoehtoisia energian, lämmityksen ja sähkön tuotantoa ja viemärijärjestelmiä, joiden hiilijalanjälki on pienempi kuin nykyisellään. Mihin tämä kaikki johtaa: joko yhteiskuntamme kaatumiseen ja eliitin johtamaan totalitääriseen poliisvaltioon vai uuden ajan ihmiskunnan syntymiseen, joka on omavarainen, kotimaista tuotantoa vaaliva, itsenäisyytemme säilyttävä, riippumaton blogalisaatiosta ja kapitalismista? Voimme itse omilla valinnoillamme ja asenteellamme vaikuttaa kumpi toteutuu. Kukaan ei tee sitä puolestasi! Olkaa vapaita toteuttamaan ihannettanne!!! Luokaa ajatuksillanne tuleva uusi yhteiskunta, rappautuneen tilalle. Nyt teillä on kontreettinen mahdollisuus siihen. Tarttukaa tilaisuuteen. Nyt tänään, eikä vasta ensi vuonna! Silloin se voi olla myöhäistä.

@ Mira Korhonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *