TULEVAT TAPAHTUMAT JA LUENNOT 2021!

v. 2021:

Minuun saa yhteyden: mirakor9@gmail.com kautta ja p. 044-3339900.

Päivitys 11.9.2021:

Ekoyhteisö kylä hanke

Olen perustamassa oman henkisen ekoyhteisön Lammille ja siihen on omat nettisivut: kristallikeskus.munblogi.com

Tänne toivotaan tulevan vuokraajia asumaan 400 hengen (mahtuu vuokraajia) ekoyhteisöön. Ja samalla perustettu osuuskunta, joka työllistää muitakin ihmisiä. Osuuskuntaan liittymis kyselyt voi lähettää alla olevaan omaan sähköpostiin ja tänne ovat tervetulleita niin yksityiset henkilöt, että yhdistykset ja yritykset. Täällä yksityiset, yhdistykset, yritykset yms voivat pitää ja järjestää luentoja, seminaareja, kursseja, tapahtumia, kesäpäiviä, konsertteja, urheilu yms tapahtumia. Ja muitakin palveluita saa kuten matkailu, kyyti, siivous, talkkari, pihan ja lemmikkien ja kotieläinten hoito, hlö koht apu, hoiva, perhekoti, hieronta, meditaatio, vuokraus, matkailu, selvänäkijä, kristallihoito ja tarot kortti tulkitsija palvelut, sekä koiraterapiaa ja terapauttista puutarhan että luonto, eläin hoivaa ja luontopolku terapiaa. Tulossa ruoka, kahvila/ravintola, kampaamo, jooga, ITE tailijoiden puun veistos kurssit palvelut osk liittyvien ihmisten kautta, joita etsin yhä.

Ja osk kuuluvien ja yhteisössä asuvien käytössä on: 50 ha tontilla 2 rantasaunaa, järven rannalla, luontopolku, metsää ja peltoa, löytyy myös omat auditorio, 2 työpajaa, peli- ja lasten leikki kentät, ruokala, kauppa, uimahalli ja kuntosali, teatteri, eläinsuoja, useampi rivi- ja pari taloja ja yksi kerrostalo.

Yhteydenotot yhteisöä varten: kristallikeskus9@gmail.com

V. 2021 Syyskuun allussa: Sastamalan Valonlähde on lopettanut toimintansa Sastamalassa ja se sulautuu minun ekoyhteisöön Lammilla.

16-17.10.2021 Hengen ja Tiedon messut järjestetään virtuaalisesti, josta löytyy minun perustaman ekoyhteisön esittely näytteilleasettaja pöytäni äärestä. Linkki löytyy heidän nettisivultaan http://www.rajatieto.fi ja myöhemmin suoraan täältä blogisivulta.

Päivitys 23.6.-21 Sastamalassa Valon lähteellä saattaa olla mulla ohjelmaa tämän vuoden aikana. Seuraa globia. Tai Valon lähteen messerger sivustoa.

Ja Tampereen ufon kautta myös toimin.

Osallistun 10-11.7.-21 Kotorannassa Gnostilaisen seuran järjestämälle leirille katso: https://www.gnosis.fi/

Syyskuun tai syksyn aikana saattaa toteutua pitkäaikainen haaveeni, joka alkoi v.,1995 lähtien: perustan henkisen ekoyhteisön. Olen aktiivisesti 2021 huhtikuusta lähtien etsinyt vanhaa kyläkoulua tai vast rakennusta, jonka voin ostaa omaksi ja alkaa toimimaan siellä aktiivisesti järjestäen erilaisia henkisiä, kosmisia ja sosiaalisesti yleishyödyllisiä tapahtumia, luentoja yms ja vuokrata muillekin yhdistyksille, järjestöille ja yksityishenkilöille sieltä tiloja omille tapahtumille ja leireille.

Nyt olen löytänyt Hyvinkäältä (lähellä Hesaa) Palopuron koulun, jossa on valmiina 4 asuntoa (joita vuokraan halukkaille), varasto/toimitiloja vaikkapa taiteilijoille yms käsityöläisille,  liikuntasali, näyttämötila, luento, kokous ja juhlatiloja, joita kaikkia voin vuokrata halukkaille. 25.6.-21 loppuu nettihuutokauppa ja sen jälkeen selviää hyväksyykö Hyvinkää minun tarjoukseni.  Jos hyväksyy, niin ostan tämän ja aloitan toiminnan täältä käsin.

Henkisen ja kosmisen toiminnan lisäksi, toimin myös siivoojana (perustutkinto suoritettu v.2011), talkkarina, piha ja puutarhan hoitajana (perustutkinto suoritettu v.2015), kotieläinten ja lemmikkieläinten hoitajana (perustutkinto suoritettu 1992) sekä ikäihmisten perhehoitotoiminnan aloitan myös täällä (syyskuussa 2021 alkaa ko. valmennus ja koulutus, joka voi kestää muutaman kuukauden), sekä henkilökohtaisena avustajana (jollaista keikka työtä olen tehnyt kohta 2 v. (1.8.-19 lähtien), hoiva-avustaja koulutuksesta valmistun 30.6.-21 ja myös kuntoutus ja terapia, virike koira avusteista toimintaa Green Care ohjelman mukaisesti (www.kasvatus-kuntoutuskoirat.fi järjestää syksyllä 2021 ko. kurssin, joka kestää vajaan vuoden, 20 opintoviikkoa). Villakoiran pennun voin saada 2021 elokuun alussa ja jo pentua voi sosiaallistaa ja myöhemmin kouluttaa toimimaan vanhusten ja vammaisten hoivan parissa.

Hengen ja tiedon messuille 16-17.10 Helsingissä seuraa: www.rajatieto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *