Elämänkertani eli esittelyni

Mun sähkis on: mirakor9@gmail.com

Olen syntynyt Lahdessa ja elänyt koko elämäni Lahdessa.
Olen lähes syntymästä lähtien kulkenut henkistä ja kosmista polkua ja ollut tietoinen yhteyksistä henkisiin ja kosmisiin tahoihin. Yhteydet kosmisiin avaruusystäviin ja tahoihin alkoivat kun minut v.1975 (olin 3v) siepattiin/otettiin avaruusalukseen ja siellä kerrottiin mistä olen kotoisin ja miksi olen tullut tänne Maa-planeetalle, kerrottiin ja näytettiin kuvaruudulta silloinen tulevaisuus, tämän elämän elämäntehtäväni, tarkoitukseni ja tutkittiin kaikki geenini yms. Ja palautettiin takaisin, jonka jälkeen olen ollut telepaattisesti yhteydessä heihin.

Ja olin jo lapsena v.1975 lähtien hyvin herkkä aistimaan energioita ja negatiiviset ajatus ja tunne ja eri paikkojen energiat, olivat liian voimakkaita joten minun piti itse keksiä suojaus niitä vastaan. Ja keskustelin myös luonnonhenkien ja eläinten kanssa. Ja koin että kuljin seinien ja ovien läpi, ja näin kaikkien kohteiden aurat ja tunsin kaikkien energiat ja olin hyvin telepaattinen. Ja koin paljon muitakin yliluonnollisia kokemuksia. Ja tätä jatkui aina aikuisuuteen asti.
Minulla ei ollut ketään ihmistä joka näitä henkisiä ja kosmisia kokemuksia ymmärtäisi ja kun yritin ensin kertoa äidille noista, niin hän sanoi että ole hiljaa, noista ei saa kertoa, joten menin hiljaiseksi ja aloin piirtämään noihin kokemuksiin liittyviä asioita ja kun opin lukemaan v.1980, niin lainasin äitini kirjastokortin ja etsin kirjoista vastauksia, luin mm. Rauni-Leena Luukasen kirjoja mm. Kuolemaa ei ole ja Dänikenin kirjoja muinaisastonauteista ja Tapani Koivulan Ufojen kosminen viesti yms. monia muita rajatiedon, henkisen ja kosmisen alan kirjallisuutta ja sanastoa.

Ja sitten v.1992 löysin ensimmäisen kerran Lahden Valonkantajat ja Henkisen kasvun ry, ja näissä pystyin jakamaan kokemukseni ja 90-luvulla löysin pian näiden jälkeen monia muitakin rajatiedon ja kosmisen alan ryhmiä, joissa aloin käymään. Ja v.199o-luvun alusta lähtien aloin aika pian pitämään luentoja eri puolilla Suomea, henkisistä ja kosmisista asioista. Ja aloin myös tekemään henkistä parantamista mm. vuorikristallilla. Ja tein myös tarot-kortti tulkintaa, edellisen elämän terapia, selvänäkemistä yms.,ja perustin v. 1995 Henkinen tiede ja elämä ry ja järjestin myös minimessut v.1999 Lahdessa.
Katso vanhat kotisivut: http://personal.inet.fi/yhdistys/henkinentiede/index.htm

Ja sitten elämäni muuttui kun v.2002 kohtasin toukokuussa jumalallisen tasoisen Valo-olennon, joka ilmestyi huoneeseeni lähes fyysisesti ihmishahmossa ja otti minut opetuslapsekseen. Ja Hän alkoi opettaa minulle ja johdatti syvällisempään, esoteerisen viisauden lähteille ja löysin teosofian, gnostilaisuuden, alkemian, kabbalan ja ruusu-ristiläisyyden.
Ja tästä hetkestä lähtien koin sisäisiä vihkimyksiä, jotka laajensivat tajuntaani, ymmärrystäni Universumin ja Kosmisen Tietoisuuden, Ykseyden, Absoluutin yms. asioista, ja myös eettisistä ja moraalisista asioista. Ja myöhemmin tuli kuvaan myös muutkin Valkoisen Veljeskunnan edustajat lähinnä Kosmiset Mestarit (jotka ovat vielä vanhempia ja siten myös korkeatasoisempia kuin Maan ylösnousseet mestarit, joita enemmän tunnetaan).

Ja v.2017 aloin uudestaan tulla takaisin julkisuuteen ja aloin pitämään luentoja ympäri Suomea ja tekemään hoitoja, selvänäkö- ja tarot-kortti konsultaatiota, ja uutta kirjallisuutta.

Ja nykyään v.2018 keväästä lähtien muistan kaikki edelliset elämäni, sielusuunnitelmani ja elämäntehtäväni ja minun ylempi kolminais Monadi/Sielu (Aatma-Manas-Buddhi) ohjaa elämääni ja alempi persoonallinen minä eli ego, on muuttunut eli transformoitunut ja sulautunut ylempään. Ja tätä nykyä minun maailmankatsomukseni muodostaa kosmis-henkinen, esoteeris-okkulttinen, gnostilais-teosofinen mystisyys.

Mira Korhonen

One thought on “Elämänkertani eli esittelyni”

 1. Hei Mira!
  Tarinasi on mielenkiintoinen ja koen vahvaa samaistumista.Seuraan tässä nyt synkroniteettien ketjua ja katsotaan mitä seuraa.
  Jonkin aikaa alitajuntani viestitti:”Bhagavad Gita,Bhagavad Gita..”Hankin Taavi Kassilan käännöksen ja koin,että vihdoin teos joka todella resonoi.Speaks my language.
  Tänään kävin Tähtisalin henkiparannustilaisuudessa,koska olen 6vuotisen transmutaationi aikana jäänyt vahvasti sisäiseen maailmaani,veedisen astrologian,Reikin ja alituisen transformaation kanssa..Samalla pitäen tavallisia kasvoja sosiaalisesti.Tuntuu kuin olisin jossain ihmiskokeessa.Nyt oli päästävä ”kaltaisteni” pariin.
  Olen ikäänkuin alkanut puhua aivan eri kieltä ja tunne oli vahvasti esillä myös tuolla salissa ja pysyttelin mahdollisimman paljon hiljaa ja annoin hieman Reikiä.
  Mikä johti tänne oli se että heti astuttuani ovesta Tapani mainitsee Taavi Kassilan!Herään välittömästi ja kerron lukevani aamurutiineissani sivun ,kaksi tai kolme.Tapani mainitsee Miran lukevan myös.
  Koska en löytänyt salista kovin suurta resonanssia niin mieleni jäi kaipaamaan jotain.So I Google it.
  Nyt olen tässä ja käännyn nyt tarinasi vetämänä puoleesi.
  Pitkän tien olen kulkenut tietämättömyyden portaita,kohti tietoisuuden portaikkoa,läpi psykoosien ja sielun pimeän yön.Fyysisesti yksin,mutta kosmisten auttajien avulla.Nyt läpimurto tuntuu olevan aivan nenän edessä,mutta jokin on esteenä.
  Nyt ensimmäistä kertaa pyydän henkistä ohjausta kaltaiseltani elämänmuodolta.
  Tuntuu että tarvitsen lisää näkemystä ja mieluusti jonkun toisen tietoisen,”ulkopuolisen” taholta.
  Voitko sinä opastaa minua?

  R-M

  Kyllä mielelläni opastan! Laita mulle sähkistä niin vastaan: info9@suomi24.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.