Tulevat tapahtumat ja luennot

Tänne aina päivitän ajankohtaisia tapahtumia ja luentoja, johon osallistun. Kannattaa aina seurata päivittyviä tietoja. Päivitys 23.6.2021

Uusi sähkis on : mirakor9@gmail.com (koska suomi24.fi lopettaa 20.1.-20)

v. 2021:

Sastamalassa Valon lähteellä saattaa olla ohjelmaa tämän vuoden aikana.

Osallistun 10-11.7.-21 Kotorannassa Gnostilaisen seuran järjestämälle leirille katso: https://www.gnosis.fi/

Syyskuun tai syksyn aikana saattaa toteutua pitkäaikainen haaveeni, joka alkoi v.,1995 lähtien: perustan henkisen ekoyhteisön. Olen aktiivisesti 2021 huhtikuusta lähtien etsinyt vanhaa kyläkoulua tai vast rakennusta, jonka voin ostaa omaksi ja alkaa toimimaan siellä aktiivisesti järjestäen erilaisia henkisiä, kosmisia ja sosiaalisesti yleishyödyllisiä tapahtumia, luentoja yms ja vuokrata muillekin yhdistyksille, järjestöille ja yksityishenkilöille sieltä tiloja omille tapahtumille ja leireille.

Nyt olen löytänyt Hyvinkäältä (lähellä Hesaa) Palopuron koulun, jossa on valmiina 4 asuntoa (joita vuokraan halukkaille), varasto/toimitiloja vaikkapa taiteilijoille yms käsityöläisille,  liikuntasali, näyttämötila, luento, kokous ja juhlatiloja, joita kaikkia voin vuokrata halukkaille. 25.6.-21 loppuu nettihuutokauppa ja sen jälkeen selviää hyväksyykö Hyvinkää minun tarjoukseni.  Jos hyväksyy, niin ostan tämän ja aloitan toiminnan täältä käsin.

Henkisen ja kosmisen toiminnan lisäksi, toimin myös siivoojana (perustutkinto suoritettu v.2011), talkkarina, piha ja puutarhan hoitajana (perustutkinto suoritettu v.2015), kotieläinten ja lemmikkieläinten hoitajana (perustutkinto suoritettu 1992) sekä ikäihmisten perhehoitotoiminnan aloitan myös täällä (syyskuussa 2021 alkaa ko. valmennus ja koulutus, joka voi kestää muutaman kuukauden), sekä henkilökohtaisena avustajana (jollaista keikka työtä olen tehnyt kohta 2 v. (1.8.-19 lähtien), hoiva-avustaja koulutuksesta valmistun 30.6.-21 ja myös kuntoutus ja terapia, virike koira avusteista toimintaa Green Care ohjelman mukaisesti (www.kasvatus-kuntoutuskoirat.fi järjestää syksyllä 2021 ko. kurssin, joka kestää vajaan vuoden, 20 opintoviikkoa). Villakoiran pennun voin saada 2021 elokuun alussa ja jo pentua voi sosiaallistaa ja myöhemmin kouluttaa toimimaan vanhusten ja vammaisten hoivan parissa.

Hengen ja tiedon messuille 16-17.10 Helsingissä seuraa: www.rajatieto.fi

Poliittinen toiminta ei lähtenyt käyntiin!

Arvoni on edelleen samat:

Vähävaraisten asiat (itse ollut työttömänä v.1992 lähtien, välillä on ollut töitä, työharjoittelua, työkokeilua, palkkatuella, osa-aikaisena ja keikka- ja sijaisuustyöläisenä, aktiivimalli orjuutettuna yms), kokemusasiantuntijana ja toimin myös Kuka kuuntelee köyhää hankkeessa. Eläkeläiset yms vähävaraisten asialla olen, mm minut tapaa Lahden ruokajonoissa, työttömien tapahtumissa ja paikoissa mm. Elokololla, Olopisteessä, Vauhdittamossa, markkina torilla yms paikoissa.

Isänmaalliset  asiat, maahanmuuttokriittiset asiat.

Henkiset asiat : henkinen kasvu ja kehitys

Oikeudenmukaisuus (ihmis-, eläin ja ympäristö ja ilmasto oikeudet)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Minä olen messuilla olen  v.2020 helmikuussa Helsingissä ja myös muutamilla muillakin messuilla. Seuraa päivityksiä.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

v.2019: You tube haastattelut:

julkaistu 14.1.2019 Helsingissä Paulin Pakeilla rajatieto tv:

https://www.youtube.com/watch?v=uLxZZmr-eU0

v.2018 Helsingissä Jani Lassilan haastattelussa Rajatieto studiolla: https://www.facebook.com/rajatieto/videos/2185654105095719/

Lehdet joissa on minun haastattelut v.2018:

Ultra-lehdessä heinä-elokuun numerossa on minun juttuni Bosnian pyramideista, joita kävin tutkimassa maalis-huhtikuun vaihteessa Matti Salon järjestämänä.

Asko Nummelan ylläpitämässä http://lehti.tahtelaiset.com/

sivustosta löytyy Tähteläiset lehti jonka syyskuun numerossa on minun haastattelu.

Via akatemian ylläpitämässä www.via.fi löytyy nro 2/20018 minun haastattelu.

www.rajatieto.fi ja https://www.facebook.com/aareton/?fref=ts

löytyy Ääretön lehti, jonka syyskuun numerosta löytyy minun haastattelu.

Messut ja luennot  2019: Teen selvänäkötulkintaa, kristallihoitoja, auran suojausta ja puhdistamista, edelliset elämät, niska-hartia hierontaa, kirjallisuusmyyntiä. Varaa rahaa mukaan.

Wisedragon: pakanamessut 31.3.2019 Bar Base, Kalevankatu 3, klo 12-17 Pohjolanportit järjestää

Elämän ilo messut Tampere talo 13-14.4.2019 la klo 10:30-18 ja su 10:30-17.

20.4. -19 Forssa tunne itsesi järjestää Asko Nummela teatteritalo, torikatu 8. klo 10:30-16, Kultainen Valo, 30100 Forssa.

Somero 5.5.-19 valopilkkuja myötätuulessa 

6.5.-30.7.-19 Olen kaikki muut ajat Sastamalassa, Kultaisen Aikakauden keskuksella, siellä järjestän luentoja, seminaareja, kursseja, parantamistilaisuuksia, retkiä yms. katso: www.elämäntarkoitus.fi

13.-14.6.-19 AMORCin kesäpäivt Rauma

21.-27.6.-19 Via akatemian kesäakatemia Kaukalinna, Savonlinnan lähellä

Wisedragon: Turun keski-aikamarkkinat 27-30.6.2019 http://keskiaikaisetmarkkinat.fi/

Keskiaikaiset markkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla 27.−30.6.2019 to‒pe klo 12‒20 ja la‒su klo 12‒18 järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

4-7.7.-19 Ultra-päivät Kuortane, Seinäjoen lähellä

Vuonna 2019 Gnostilaiset kesäpäivät ovat 2-päiväiset. Päivät alkavat lauantaina 13.7. klo 10 ja päättyvät sunnuntaina 14.7. klo 14  Lomakoti Kotoranta, kauniin ja kirkasvetisen Sääksjärven rannalla Nurmijärvellä. Osoite: Kotorannantie 74, 05250 Kiljava

Wisedragon: Hämeenlinna 14.–18.8.2019 Astu keskiajan aamuun, viivy elokuun iltaan Suomen suurin keskiaikafestivaali ja simanjuontitapahtuma! Kanssamme viettää elokuun yötä yli 24 000 juhlijaa vuosittain.. Osta liput heti! Tapahtuma on auki yleisölle to klo 14-20, pe klo 10-19, la klo 10-18 ja su klo 10-16. Hämeen keskiaikatapahtumat Oy Kustaa III:n katu 8, 13100 Hämeenlinna

http://www.keskiaikafestivaali.fi

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Luennot: 2018: Vuoden viimeinen tilaisuus:

21.12.-18 Ufonautti pikkujoulut: Kosminen perhejuhla ja tähtilapset. Hybridit, ufotutkimukset, ufosieppaukset ja näiden merkitys ihmiskunnalle. Uudenmaankatu 33, Helsinki Varaa ovimaksuun ja kirjallisuuden ostoon rahaa!

Vuosi 2019

Tammikuu:
Porissa tulee olemaan luentoja mm. pyramideista ja tähteläisistä. Lisätietoja myöhemmin. Ja luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun.
Varaudu kirjallisuuden ostamiseen rahaa.

Helmikuu: 9-10.2. -19 klo 10-18 Minä olen messut Minulla on oma pöytä A280, 2 krs, jossa teen hoitoja, tulkintoja ja myyn kirjallisuuttani! Tervetuloa!  Finlandia talo, Helsinki

16.2.-19 lauantaina: Vaasassa luento Pyramidit maailmalla ja niiden merkitys. Vaasan parapsykologinen seura. Luento on la 16.2. klo 16-18. Setlementtikeskus Huvilakatu 1, 65200 Vaasa Ja luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun.
Varaa ovi maksuun ja kirjallisuuden ostamiseen rahaa.

16. 2. Vastaanottoaikoja löytyy klo 11:30-13 saakka on vapaita aikoja.   Selvänäkö, kristallihoidot,  entiset elämät, viestit, tarot-kortti tulkinnat yms. 30 min 30 €, 1 h 50 €. Vastaanotot on Laihialla, Kössintalo. Vielä on vapaana vastaanottoaikoja: su 17. klo 9-15.

************************************************************

6.3. 2019 tulen olemaan myös webseminaarissa jonka järjestää Tampereen ufo ry. Lähempänä ajankohtaa saa lisätietoa.

************************************************************

Maaliskuu:

3.3.klo 17-19 klo 17 -19 Olen Tampereella Via Akatemian järjestämänä. Tilaisuus on vain Via Akatemian jäsenille! Mutta jos joku muu haluaa minut tavata silloin Tampereella, niin voi ottaa yhteyttä ja sopia tapaaminen ennen tilaisuuden. Yhteydenotot: info9@suomi24.fi

******************************************************

Menneet luennot ja tapahtumat: 2018: Lokakuu:

Hengen ja tiedon messut 13-14.10.-18 Minä itse en pääse Hengen ja tiedon messuille, mutta jätän uutuuskirjani Maan galaktinen ylösnousemus, myyntiin Ultra-lehden pöydän luokse.

Maanantaina 15.10. klo 17:30- 19:30  on Lahden Tähtisalilla (Viipurintie 3, Möysän liikenneympyrän kohdalla, kerrostalon katutasolla) luentoni Pyramidien merkitys meidän ajallemme.  Varaa ovi maksuun 5 e ja kirjallisuuden ostamiseen rahaa.

25.10. torstaina olen Helsingissä studio Rajatieto klo 18-21  haastattelussa ja kirjani julkistamistilaisuudessa. Tervetuloa paikan päälle katsomaan tai sitten seuraamaan myöhemmin tallennettuna. Ja tämä näkyy Facebook -> rajatieto. Osoite on: Luutnantinpolku 7, Malminkartano. Werkkosivusto: www.rajatieto.fi

**************************************************************

Marraskuu:
Torstai 1.11.klo 18:30-20 . Henkinen keskus Konsan kartano Virusmäentie 9, Turun bussiasemaa lähellä
Esoteerinen alkemia, tulkittuna omien kokemusten kautta. Henkistä alkemiaa olen tutkinut vuodesta 2002 lähtien erilaisten artikkelien,  että myös omien kokemusten kautta.  Ja luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun. Vastaanottoaikoja löytyy klo 13 alkaen. Selvänäkö, kristallihoidot,  entiset elämät, viestit, tarot-kortti tulkinnat yms. 30 min 30 €, 1 h 45 €.

Varaa ovi maksuun ja kirjallisuuden ostamiseen rahaa.

Tämä siirtyykin 9.11. klo 15-17.  Olen Paulin pakeilla haastattelussa Helsingissä. Ja se näkyy YouTubessa ja livenä Rajatieto tv. Lisäksi Pauli Liikala tekee uutta kirjaa (edellinen oli viidennen asteen yhteys). Ja siihen uuteen tulee minun haastatteluni.

9.11. on Helsingin Uudenmaankatu 33 klo 18-21 Ufonautti tilaisuus, johon myös minä osallistun. Tapani Koivula ja Pauli Liikala järjestävät tilaisuuden. Tervetuloa!

Ja luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun. Varaa ovimaksuun ja kirjallisuuden ostoon rahaa!

Lauantaina 10.11. klo 13-15 Uudenmaankatu 35, Valon tila, Helsinki Via akatemia.
Esoteeriset symbolit erilaisten esoteeristen opetusten mukaisia symbolien merkityksiä, tulkintoja eri näkökulmista ja eri koulukuntien näkökulmista. Ovimaksu 10 e. Varaa kirjallisuuden ostamiseen rahaa. Kyllä nyt pääsen itse pitämään luennon, eikä tarvita videopuheluita. Luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun. Ja voi myös varata aikoja vastaanottoon muutama tunti ennen luentoa. Selvänäkö, kristallihoidot,  entiset elämät, viestit, tarot-kortti tulkinnat yms. 30 min 30 €, 1 h 45 €. Varaa txt 044-3339900.

*************************************************

21.12.-18 Ufonautti pikkujoulut: Kosminen perhejuhla ja tähtilapset. Hybridit, ufotutkimukset, ufosieppaukset ja näiden merkitys ihmiskunnalle.

Uudenmaankatu 33, Helsinki

Varaa ovimaksuun ja kirjallisuuden ostoon rahaa!

*************************************************

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.