Tulevat tapahtumat ja luennot

Tänne aina päivitän ajankohtaisia tapahtumia ja luentoja, johon osallistun. Kannattaa aina seurata päivittyviä tietoja. Päivitys 30.11.-18

Lehdet joissa on minun haastattelut v.2018:

Ultra-lehdessä heinä-elokuun numerossa on minun juttuni Bosnian pyramideista, joita kävin tutkimassa maalis-huhtikuun vaihteessa Matti Salon järjestämänä.

Asko Nummelan ylläpitämässä http://lehti.tahtelaiset.com/

sivustosta löytyy Tähteläiset lehti jonka syyskuun numerossa on minun haastattelu.

Via akatemian ylläpitämässä www.via.fi löytyy nro 2/20018 minun haastattelu.

www.rajatieto.fi ja https://www.facebook.com/aareton/?fref=ts

löytyy Ääretön lehti, jonka syyskuun numerosta löytyy minun haastattelu.

Luennot: 2018: Vuoden viimeinen tilaisuus:

21.12.-18 Ufonautti pikkujoulut: Kosminen perhejuhla ja tähtilapset. Hybridit, ufotutkimukset, ufosieppaukset ja näiden merkitys ihmiskunnalle. Uudenmaankatu 33, Helsinki Varaa ovimaksuun ja kirjallisuuden ostoon rahaa!

Vuosi 2019

Tammikuu:
Porissa tulee olemaan luentoja mm. pyramideista ja tähteläisistä. Lisätietoja myöhemmin. Ja luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun.
Varaudu kirjallisuuden ostamiseen rahaa.

Helmikuu: 9-10.2. -19 klo 10-18 Minä olen messut Minulla on oma pöytä, jossa teen hoitoja, tulkintoja ja myyn kirjallisuuttani! Tervetuloa!  Finlandia talo, Helsinki

16.2.-19 lauantaina: Vaasassa luento Pyramidit maailmalla ja niiden merkitys. Vaasan parapsykologinen seura.  Vastaanottoaikoja löytyy klo 14 tai 15 alkaen.  Selvänäkö, kristallihoidot,  entiset elämät, viestit, tarot-kortti tulkinnat yms. 30 min 30 €, 1 h 45 €.
Setlementtikeskus Huvilakatu 1, 65200 Vaasa Ja luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun.
Varaa ovi maksuun ja kirjallisuuden ostamiseen rahaa.

************************************************************

2019 tulen olemaan myös webseminaarissa jonka järjestää Tampereen ufo ry. Lähempänä ajankohtaa saa lisätietoa.

************************************************************

Maaliskuu:

3.3.klo 17-19 klo 17 -19 Olen Tampereella Via Akatemian järjestämänä. Tilaisuus on vain Via Akatemian jäsenille! Mutta jos joku muu haluaa minut tavata silloin Tampereella, niin voi ottaa yhteyttä ja sopia tapaaminen ennen tilaisuuden. Yhteydenotot: info9@suomi24.fi

******************************************************

Menneet luennot ja tapahtumat: 2018: Lokakuu:

Hengen ja tiedon messut 13-14.10.-18 Minä itse en pääse Hengen ja tiedon messuille, mutta jätän uutuuskirjani Maan galaktinen ylösnousemus, myyntiin Ultra-lehden pöydän luokse.

Maanantaina 15.10. klo 17:30- 19:30  on Lahden Tähtisalilla (Viipurintie 3, Möysän liikenneympyrän kohdalla, kerrostalon katutasolla) luentoni Pyramidien merkitys meidän ajallemme.  Varaa ovi maksuun 5 e ja kirjallisuuden ostamiseen rahaa.

25.10. torstaina olen Helsingissä studio Rajatieto klo 18-21  haastattelussa ja kirjani julkistamistilaisuudessa. Tervetuloa paikan päälle katsomaan tai sitten seuraamaan myöhemmin tallennettuna. Ja tämä näkyy Facebook -> rajatieto. Osoite on: Luutnantinpolku 7, Malminkartano. Werkkosivusto: www.rajatieto.fi

**************************************************************

Marraskuu:
Torstai 1.11.klo 18:30-20 . Henkinen keskus Konsan kartano Virusmäentie 9, Turun bussiasemaa lähellä
Esoteerinen alkemia, tulkittuna omien kokemusten kautta. Henkistä alkemiaa olen tutkinut vuodesta 2002 lähtien erilaisten artikkelien,  että myös omien kokemusten kautta.  Ja luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun. Vastaanottoaikoja löytyy klo 13 alkaen. Selvänäkö, kristallihoidot,  entiset elämät, viestit, tarot-kortti tulkinnat yms. 30 min 30 €, 1 h 45 €.

Varaa ovi maksuun ja kirjallisuuden ostamiseen rahaa.

Tämä siirtyykin 9.11. klo 15-17.  Olen Paulin pakeilla haastattelussa Helsingissä. Ja se näkyy YouTubessa ja livenä Rajatieto tv. Lisäksi Pauli Liikala tekee uutta kirjaa (edellinen oli viidennen asteen yhteys). Ja siihen uuteen tulee minun haastatteluni.

9.11. on Helsingin Uudenmaankatu 33 klo 18-21 Ufonautti tilaisuus, johon myös minä osallistun. Tapani Koivula ja Pauli Liikala järjestävät tilaisuuden. Tervetuloa!

Ja luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun. Varaa ovimaksuun ja kirjallisuuden ostoon rahaa!

Lauantaina 10.11. klo 13-15 Uudenmaankatu 35, Valon tila, Helsinki Via akatemia.
Esoteeriset symbolit erilaisten esoteeristen opetusten mukaisia symbolien merkityksiä, tulkintoja eri näkökulmista ja eri koulukuntien näkökulmista. Ovimaksu 10 e. Varaa kirjallisuuden ostamiseen rahaa. Kyllä nyt pääsen itse pitämään luennon, eikä tarvita videopuheluita. Luennon jälkeen on aina mahdollisuus keskusteluun. Ja voi myös varata aikoja vastaanottoon muutama tunti ennen luentoa. Selvänäkö, kristallihoidot,  entiset elämät, viestit, tarot-kortti tulkinnat yms. 30 min 30 €, 1 h 45 €. Varaa txt 044-3339900.

*************************************************

21.12.-18 Ufonautti pikkujoulut: Kosminen perhejuhla ja tähtilapset. Hybridit, ufotutkimukset, ufosieppaukset ja näiden merkitys ihmiskunnalle.

Uudenmaankatu 33, Helsinki

Varaa ovimaksuun ja kirjallisuuden ostoon rahaa!

*************************************************

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *