Galleriat

Ajankohtaista

Tervehdys taas!

Päivitän tämän kohdan ajankohtaiseksi 20.10.2018

Jo ennen matkaani, 2 kuukauden aikana olin yhteydessä telepaattisesti kahteen  Gunung Padang vuorella asustelevaan valo-olentoihin, jotka valmistelivat minua tähän tulevaan  tehtävään.  Ja jotka paikan päällä olivat minuun yhteydessä kahden paikallisen pyhän miehen kautta. Ja he kutsuivat minut paikan päälle tekemään heidän kanssaan yhteistyötä, puhdistamaan paikallista valoverkostoa ja aktivoimaan Tähtiporttia.

Jo ennen matkaa elokuussa v.2018 oli voimakas maanjäristys ja satoja jälkijäristyksiä Indonesian Lompokin saarella ja myös 20.9. sekä 29.9. oli monta voimakasta maanjäristystä ja satoja jälkijäristyksiä että tsunameita Sulawesin saarella.  Ja tämä kaikki johtuu näistä puhdistuksista ja aktivoimisesta. Tähtiporttien eli Porttaalien kohdilla ulottuvuuksien rajapinta on hauras ja aktivoituessaan ne luovat madonreikämäisen ulottuvuuksien välisen porttaalin, joka suojattuna ulottuu kauas Maan ulkopuolelle ja korkeammille tasoille, josta pääsee kulkemaan korkeammat valo-olennot ja uudet korkeat Kosmiset energiat Maahan ja Maan sydämeen asti, jonka seurauksena sydän puhdistuu ja värähtelytaajuus nousee ja se myös nostaa Maan pintaan energia-aaltoja joka  vapisuttavat Maan kuorta, aiheuttaen maanjäristyksiä ja tsunameita. Ja aiheuttavat myös painetta Maan kuoreen, jonka seurauksena syntyy pietsosähköisiä valo ilmiöitä, sinisenä valonvälähdyksenä ja palloina, sekä matalataajuista huminalta kuulostavaa ääntä Tähtiporttien kohdilla.  Ja nämä kaikki myös muuttavat Maan ilmastoa niin että mm. helleaalto ulottui 2 viikkoa sitten myös Suomeen. Ja myös Maan magneettikenttä on eripuolilla Maata sijaitsevien  Tähtiporttien kohdilla poikkeuksellinen. Ja tänä aikana myös muutkin Tähtiportit aktivoituvat, jolloin on myös paikallisia vastaavia seurauksia.  Tähtiportteja on mm. Indonesian lisäksi USA:ssa Yellostonen kansallispuistossa ja Mount Shasta, Alaskassa, Japanissa, Kiinassa, Tiibetissä, Bosniassa, sekä Suomen Kolilla ja Pudasjärvellä yms paikoissa joissa on rakennettu pyramideja, temppeleitä, linnoituksia tai pidetään pyhinä eli sellaisilla paikoilla joissa on energian solmu- eli risteyskohtia.

Ja tätä Maan energiaverkoston ja Tähtiporttien aktivoimista, puhdistamista, säätelemistä, korjaamista tekevät tällä hetkellä erityisesti viimeisen muutaman vuoden aikana tuhannet muutkin valotyöntekijät ja moniulotteiset avaruusystävät ja valo-olennot, Mestarit ympäri planeettaa.

Valitettavasti osa ihmisistä kuolee näissä  maanjäristyksissä, ja muissakin ilmaston ääriolosuhteissa,  ja ne ovat niitä jotka eivät pysty olemaan mukana muutoksessa, vaan siirtyvät toisille planeetoille jatkamaan kehittymistään ja toisaalta tänne Maahan syntyy yhä enemmän niitä ihmisiä jotka tulevat muista ulottuvuuksista tai olemisen tasoilta auttamaan ihmisiä tai kokemaan ylösnousemuksen.

Ja kun Maan värähtelytaajuus nousee ja aura puhdistuu, niin se vaikuttaa myös ihmisten astraali- eli tunneauraan ja myöhemmin mentaali eli ajatus auraan puhdistaen niitä. Ensin voi nousta pintaan tukahdettuja ja negatiivisia tunnelatauksia, joka voi johtaa ristiriitoihin, toisten tuomitsemiseen, väsymykseen,  sisällissotiin, uskonsotiin ja terroristisiin toimenpiteisiin yms, mutta puhdistuessaan nousee varsinkin nuorten keskuudessa empaattista huolenpitoa, välittämistä, auttamisen tahtoa, oikeudenmukaisuuden vaatimista ja erilaisten epäkohtien korjaamista yms.

Mira

******************************************************

29.8.2018 .Olen tekemässä matkaa Indonesian Jaavan saarelle tutkimaan maailman toiseksi vanhinta pyramidin rauniota joka on rakennettu v. 23 000 v sitten. Ja teen sen henkisen ja uskonto tutkimusmatkan ja haastattelen paikallisia ihmisiä, mitä tietävät pyhän Gunung Padang historiasta, legendasta. Ja tutkin myös muita hindu- ja buddhalaistemppeleiden historiaa, geometriaa ja jumaluuksia. Matkalla olen 1-23.9.-18.